GEPETTO RAALTE

GEPETTO RAALTE De lekkerste in Raalte en omgeving!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 855 beoordelingen
17 jan 2021 om 3:51 De bezorging was pas na 2.5 uur, ook hebben wij een paar haren gevonden in ons eten. Ik begrijp niet dat thuisbezorgd hier mee in zee gaatm Kortom, niet bestellen hier!
11 jan 2021 om 0:06 Heerlijk en warm, ik kreeg zelfs nog een telefoontje dat ze iets later kwam, dat was 10 minuten, dank je wel Ester, is toch een extra service, vond ik... Tot de volgende keer
8 jan 2021 om 22:18 Eten is altijd goed. Jammer dat het niet warm was.
2 jan 2021 om 20:37 Wederom heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd!! Top!!!!
2 jan 2021 om 12:38 Erg lekker gegeten. Ze waren tijdens het bezorgen wat vergeten waarover ze belde en aangaven het z.s.m. na te leveren. Binnen 5 mins werd het alsnog geleverd. Foutje kan gebeuren maar is daardoor zeker geen ster minder waard! Ronduit top!
31 dec 2020 om 13:29 Ijs was oud was helemaal wit (had brownies ben and jerry)
29 dec 2020 om 19:54 Ruim anderhalf uur moeten wachten op het eten wat vervolgens droog aankwam.. Geen excuses of wat dan ook.. Daarnaast ook nog extra betaald voor extra ingrediƫnten die er dan niet op zaten. Erg slechte ervaring en zou het dan ook niet aanraden.
29 dec 2020 om 1:30 Eerst zou het eten over een half uur bezorgd worden daarna kwam er een kwartier bij op geen probleem natuurlijk want het kan druk zijn. Uiteindelijk kwam het pas na een uur. Toen we onze eten hadden was de pizza koud en vond mijn zusje plastic in haar ete
28 dec 2020 om 19:37 Helemaal top!!
28 dec 2020 om 7:39 Eten was lekker,, alleen het was half lauw/koud. Bezorging was wel goed!
25 dec 2020 om 12:56 Netjes bezorgd en lekker gegeten
20 dec 2020 om 20:54 Voor de 3e keer op rij bestelling niet compleet. Erg jammer. Eten is wel goed